ons FlowConnect team

Marissa, Nina en Karolien bundelen de energieën en staan voor verbinding en flow. Onze basis leggen we in het creëren van psychologische veiligheid. In deze veiligheid verbinden we mensen. We laten hen hun eigen (fysieke/mentale) kracht ervaren door eenvoudige, toegankelijke oefeningen. Mensen ontdekken hun talenten. We stimuleren iedereen om te gaan werken vanuit zijn/haar talent. Want verbonden medewerkers die werken vanuit hun talenten, werken nauw samen ‘in de flow’.

 

Foto dankzij Jelle Van Den Heede

Marissa

Mijn missie in mijn werk als psycholoog, yogadocent en breathworkcoach is mensen doen vertrouwen op wie ze zijn. Voelen en ervaren dat ze genoeg zijn en kracht hebben. Hen leren dat ze kunnen kijken naar hun gedachten en gevoelens, zonder ernaar te moeten handelen om zo veerkracht op te bouwen. 

Ik werk hiervoor met allerhande tools, waaronder Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Hier vertrekken we van onze menselijke aard, nl. dat we veel denken (en vaak gedachten als waarheden zien) en we veel gevoelens en ongemak vermijden, waardoor we soms ander gedrag stellen dan we willen. Iedereen kan wel zo'n voorbeeld verzinnen. Zoals: je denkt "ik doe het niet goed", je voelt je onzeker en angstig en voor je het weet, sluit je je op in je bureau om nog harder te werken en te snauwen naar een collega die binnenkomt of je stelt het werkje uit ('want dat gaat toch niet'). 

Iets dat ons heel sterk bindt als mens, is dat we nood hebben aan verbinding met onszelf en met anderen. Via ACT, ademhaling, ... gaan we samen aan de slag om die connectie terug te maken.

Lees hier meer over wie ik ben.

Nina

Na een carrière in aankoop en productieleiding ben ik een heel andere weg ingeslaan om mijn passie te volgen: mensen met ademwerk en yoga te begeleiden, zij het om een soepeler lichaam te krijgen of te onderhouden, zij het als remedie tegen stress, vermoeidheid, diverse klachten of zij het gewoonweg om te ontspannen en gezonder te leven.

De laatste jaren is de koude mijn trouwe begeleider geworden waardoor ik mezelf beter heb leren kennen en sturen. En daarom is het ook een krachtige tool geworden om individuen en teams hierin te begeleiden.    

Lees hier meer over wie ik ben.

Foto dankzij Jelle Van Den Heede

Karolien 

Als loopbaancoach heb ik de schoonste job ter wereld (vind ik toch 😉). Ik begeleid dagelijks cliënten in het inzicht krijgen in hun talenten, competenties, waarden en interessegebieden. De eigenwaarde, het zelfvertrouwen en energieniveau stijgt als vanzelf. Dankzij hun actieve deelname in het loopbaantraject en mijn rol als facilitator, nemen ze vervolgstappen in hun professionele carrière.

Daarnaast ben ik al meer dan 15 jaar actief in grote, internationale organisaties, als recruiter, teammanager, projectleider voor nationale en internationale projecten, binnen de domeinen van Talent Acquisition, Learning & Development, Wellbeing.

Naast diverse opleidingen en vanuit eigen ervaringen (o.a. door coaching) begeleid ik vanuit mijn flow cliënten en teams.

Lees gerust hier meer over wie ik ben.