Coaching

Bij Contentement kan je terecht voor verschillende soorten ondersteuning: loopbaanbegeleiding, stress & burn-out coaching en leefstijl coaching. 

Het is dankzij een combinatie van eigen ervaringen en kennis (via opleidingen, boeken, …) dat ik jou begeleid met jouw vraagstuk. Geen one size fits all. Wel een unieke kijk op wie jij bent en welke mogelijkheden voor jou geschikt zijn.

Ik bekijk elk soort begeleiding op een holistische manier. Dit betekent dat ik jou als geheel bekijk en ook inzoom op gewoontes zoals o.a. voeding, slaapritme, beweging. Het is pas als meerdere facetten in balans zijn, dat je doelgerichter jouw dromen of doelen zal bereiken. 

 

Loopbaanbegeleiding

Wil je een andere professionele richting uit? Uitgekeken op je huidige job? Of zie je 't bos door de bomen niet meer? Of gewoon... 'geen idee wat ik wil' ?

Via loopbaanbegeleiding bekijken we eerst wie jij bent: wat zijn jouw talenten en sterktes, waar hecht je waarde aan en waar gaat jouw hart sneller van slaan? 

Dan gaan we inzoomen in welke mate je dat terugvindt in jouw huidige job. Misschien kan je door kleine aanpassingen in je takenpakket meer energie krijgen? Of misschien realiseer je je dat het tijd is voor een andere job of werkgever. Ik geef je concrete sollicitatietips en jij gaat op zoek naar waar je jezelf ten volle kan ontplooien. 

Tijdens loopbaanbegeleiding gaan we samen aan de slag met bovenstaande vragen, en uiteraard heel wat meer. 

 

Stress & burn-out coaching

Ik ben er van overtuigd dat je bewust kan kiezen om een leven te leiden waar de negatieve stress je niet in de greep houdt. En waarbij je floreert en vanuit jouw talenten energie opdoet tijdens de dag. 

 

Als je de stresspieken te weinig afwisselt met ontspannende activiteiten, dan bestaat het risico dat je op langere termijn platte batterij bent. Je lichaam is heel intelligent en zal zelf aan de alarmbel trekken. Tijdens je herstelproces is het belangrijk dat je voldoende reflecteert over wat jouw stressoren zijn, en hoe je deze situatie in de toekomst kan vermijden. 

 

Ervaar je zelf wat meer stress de laatste tijd? Weet je niet goed hoe hiermee om te gaan? En wil je actie ondernemen?